Barcelona Turisme
TikTok Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter
Àrea restringida
Recordar clau

Introdueixi el correu de contacte on podem enviar-li la seva clau d’accés

Barcelona Food & Wine
La gastronomia és un dels plats forts de la cultura catalana. I parlar de gastronomia vol dir també parlar de vins. Aquesta riquesa gastronòmica, variada i de qualitat, ha contribuït a consolidar Barcelona com una ciutat de referència mundial: la cuina catalana basada en la dieta mediterrània, elaborada amb productes de temporada i de proximitat; les receptes associades a cada estació de l?any, des de les més tradicionals a les més creatives i innovadores; els restaurants i els grans noms de la seva cuina -Barcelona disposa de 31 estrelles Michelin-; i els vins, que ofereixen un gran nombre de matisos i sensacions, gràcies a la diversitat del paisatge que confereix caràcter a les varietats de raïm que s'hi cultiven.

Qui som

Qui som

Barcelona Food & Wine recull el relleu del programa Barcelona Gastronomia, creat el 2005, i té com a objectiu reforçar el posicionament de Barcelona com una ciutat referent en l’àmbit gastronòmic mediterrani, així com posicionar i consolidar Barcelona i la seva regió vitivinícola entre les destinacions enoturístiques top del món, aprofitant l’alta notorietat de la ciutat.

Membres del programa

Membres del programa

El programa recull part de l’oferta de restauració de la ciutat amb més de 160 establiments adherits que ofereixen diferents especialitats culinàries, així com també empreses que ofereixen activitats i experiències gastronòmiques i enoturístiques per conèixer la nostra gastronomia.

 
Amb la col·laboració de:
ACPET

Gremi de Flequers de Barcelona

ACPET

Associació de Celíacs de Catalunya

ACPET

Enoturisme DO Alella

ACPET

AVC Associació Vinícola Catalana