Barcelona Turisme
TikTok Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter
Àrea restringida
Recordar clau

Introdueixi el correu de contacte on podem enviar-li la seva clau d’accés

Programes

Barcelona Convention Bureau

Barcelona Convention Bureau

Barcelona és una metròpolis totalment equipada per a acollir congressos i convencions.

Barcelona Cultura

El programa neix per tal de posicionar Barcelona com a destinació cultural i rendibilitzar el bon posicionament de l'oferta cultural i d'oci de la ciutat.

Barcelona Shopping City

Barcelona Shopping City

S'encarrega de promocionar i posicionar arreu del món la ciutat de Barcelona com a referent de compres internacional. En aquesta tasca, els establiments membres del Barcelona Shopping City són particularment importants.

Barcelona Food & Wine

Programa creat amb l'objectiu de posicionar  i consolidar Barcelona com a destinació gastronòmica i enoturística de nivell internacional.

Barcelona Sports

El programa Barcelona Sports integra els principals esdeveniments esportius del calendari anual de la ciutat.

Barcelona Premium

Programa creat per a posicionar Barcelona com una destinació de viatges exclusius i experiències úniques, i atreure turisme d’alt poder adquisitiu.

VisitBarcelona Tickets

VisitBarcelona Tickets

Programa de Turisme de Barcelona creat per donar cobertura a totes aquelles empreses que ofereixen serveis als visitants de Barcelona o l'entorn.

Barcelona Sustainable Tourism

Barcelona Sustainable Tourism

L'aposta de Turisme de Barcelona per promoure el turisme sostenible, vinculant empreses sostenibles de la ciutat.

Barcelona Pirineus - Neu i Muntanya

Programa que aposta per aprofitar la riquesa de recursos i de l'oferta turística dels Pirineus, a fi de potenciar el posicionament de Barcelona i els Pirineus en l'àmbit turístic nacional i internacional.

Barcelona Mar

El Programa Barcelona Mar neix amb la vocació de posar en valor el mar, com a recurs turístic i ciutadà, i posicionar Barcelona com una destinació de turisme urbà i marítim de referència internacional.

Serveis

Operadors Turístics

La informació més completa per a les agències de viatge i touroperadors que programen viatges a Barcelona: relació de receptius locals, informació de creuers, allotjament, facilitats per a l’aparcament d'autocars turístics, adreces útils...

Productes turístics

Productes turístics

Els productes turístics de Turisme de Barcelona són la millor eina per conèixer la ciutat amb ofertes molt avantatjoses. Descomptes a llocs d'interès, itineraris a peu conduïts per guies professionals, visites en autobusos de dos pisos, passejades en veler,... propostes molt interessants per no perdre's cap detall de Barcelona.

Publicacions

Publicacions

Turisme de Barcelona edita una sèrie de publicacions i fullets informatius i de productes turístics que us oferim en versió pdf i que es poden descarregar i imprimir en aquesta secció.

Banc d'imatges

Banc d'imatges

Disposem d'un arxiu fotogràfic digitalitzat amb més de mil imatges de la ciutat. Es tracta d'un servei destinat exclusivament als professionals del sector turístic.

Estadístiques

Estadístiques

Turisme de Barcelona elabora des de 1989 indicadors sobre l’activitat turística de Barcelona a partir de treballs de camp propis i de fonts ja existents.

Imatge corporativa

Aquí trobareu les principals pautes i normes sobre l'ús de la imatge corportiva de Turisme de Barcelona.

 
Qui som
Qui som

El Consorci de Turisme de Barcelona és l'entitat oficial de promoció i dinamització de l'oferta turística, cultural i comercial de Barcelona i el seu entorn.

Veure més