Barcelona Turisme
TikTok Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter
Àrea restringida
Recordar clau

Introdueixi el correu de contacte on podem enviar-li la seva clau d’accés

Els professionals del sector turístic tenen en aquesta secció un ventall de serveis a la seva disposició. Posem al seu abast els millors productes i serveis per a organitzar els seus programes de viatge a Barcelona. També incloem en aquest apartat recursos com cercadors d'agències receptives, allotjament i material turístic. No deixi de consultar l'apartat de Publicacions, des d'on pot fer la seva reserva de material.

Agències de viatge

Agències de viatge

Consulteu la relació d’agències de viatge receptives de la ciutat, expertes en organitzar visites, i reservar allotjament, espais i tot tipus de serveis.

Butlletins

Butlletins

Des de Turisme de Barcelona també editem dues publicacions professionals que us mantindran informats sobre les principals novetats de l'oferta turística de la ciutat.

Serveis a agències de viatges

Aquest apartat inclou informacions, productes, i serveis que us poden servir per ampliar el contingut dels vostres programes de viatge a Barcelona.

Allotjament

Allotjament

L'oferta d'allotjament de la ciutat és molt extensa i disposa de 373 hotels d'1 a 5 estrelles, amb prop de 34.689 habitacions, a més d'apartaments turístics, pensions i albergs.

Creuers

Creuers

El port de Barcelona és el primer port de creuers d'Europa i el quart del mon. L'any 2017 ha rebut 778 creuers amb 2.712.247 passatgers, la majoria dels quals han embarcat i/o desembarcat a Barcelona.

Informació útil i FAQ’S

Aquí podeu trobar enllaços, llistats d’adreces i altres informacions que us ajudaran a crear amb més detalls els vostres programes.

Contacteu amb el Dep. de Promoció i Comercialització
Tel:
Fax:
Mail:
[+34] 933 689 700
[+34] 933 689 701
promocio@barcelonaturisme.cat